Det er under 100 Festivalpass igjen til Pstereo-festivalen som starter torsdag. Dagspass til fredag og lørdag er utsolgt, mens dagspass til torsdag er det god tilgang på, sier presseansvarlig Magni Sørløkk.

La ut 500 ekstra festivalpass, få igjen
Pstereo la ut 500 ekstra festivalpass (gjelder torsdag-lørdag) tidligere i uka, men har nå under 100 igjen. Så de som har tenkt å få med seg hele Pstereo må hive seg rundt. Det er fortsatt bra med dagspass igjen til torsdagen, mens fredag og lørdag har vært utsolgt en stund forteller Magni Sørløkk.
Presseansvarlig Magni Sørløkk, Pstereo. Foto: Pstereo.
Presseansvarlig Magni Sørløkk, Pstereo. Foto: Pstereo.

Meldt knallvær torsdag og fredag, mer usikkert lørdag
Torsdag og fredag er det meldt sol og strålende vær. Torsdag med opptil 22 grader, og fredagen er det meldt 20 grader. Lørdagen er mer usikker med regn hos www.yr.no, og sol hos www.storm.no, men uansett virker værgudene å stå Pstereo-festivalen bi.

Finværet kommer til Pstereo. Foto: Pstereo.
Finværet kommer til Pstereo. Foto: Pstereo.

Mange spennende artister
– Hvilke artister vil du anbefale folk å få med seg på Pstereo?

På torsdag vil jeg anbefale Alt-J og Shame. Alt-J er kjent for de fleste, mens Shame er mer ukjent rockeband, et post-punk band, som er veldig kule live og som alltid leverer 100 %. På fredagen har vi Sugarhill Gang og Silvana Iman, så både de som liker gammel og ny rap får store opplevelser. Og så har vi Røyksopp som avslutter. På lørdagen anbefales Trondheimsbaserte Tom Poko. De var i Urørt-finalen og har fått mye god omtale etter den. Andre Bratten er også fantastisk for de som liker elektronisk musikk, og Jaga Jazzist tror jeg blir veldig fett avslutter Magni Sørløkk.

Forrige artikkelRosenborg gleder seg til 4-3-3 i Amsterdam
Neste artikkelArbeiderpartiet og KRF på vei mot elendig 2017-valg?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here