Trondheim Calling har sluppet sine sju første artister til festivalen som går 1.- 3. februar 2018. «Hei Erna» med Jon Olav er også aktuell i valgkampinnspurten. WAC er første Trondheimsband til Trondheim Calling som flytter seg til større scener.

Hei Erna
Den ferske popartisten JON OLAV fra Barstadvik i Ørsta kom med debutsingelen “Hei Erna” i år. Slik beskriver han den selv:
“Med “Hei Erna” viser JON OLAV sin mest audmjuke langefinger mot alle dei som gir faen i miljøet. ”

Han beskrives som en artist som du enten vil elske eller hate og er ikke redd å trekke mening tilbake til popmusikken. Dette viste artisten også ved å utfordre P3 og andre media til å fremme mer musikk med mening.

Jon Olav med musikk med mening. Foto: Trondheim Calling

WAC fra Trondheim
WAC har bare spilt en konsert tidligere, på SUPA i 2013, sier markedsføringsansvarlig Wenche S. Bendixvold-Ryjord.

– Men de har over en million avspillinger på Soundcloud, så de er veldig populære. De er ikke så kjent i Norge ennå, så de er vi veldig fornøyde med å få til Trondheim Calling.

Endelig ny konsert fra WAC. Foto: Trondheim Calling

Trondheim Calling flytter til Byscenen og Studentersamfundet
– I fjor hadde vi 75 artister pluss DJs, det blir ihvertfall ikke mindre enn det i år. I fjor ble det en del kø på de mest populære konsertene, det skal vi prøve å unngå ved å ta i bruk større scener som Byscenen og Studentersamfundet, sier Bendixvold-Ryjord. Men vi skal også ha mindre scener som Moskus som tar 70 personer.

Markedsføringsansvarlig
i Trondheim Calling Wenche S. Bendixvold-Ryjord. Foto: Christina Undrum Andersen

– Det er også viktig for oss å støtte opp om de etablerte scenene, vi trenger klubbscene i Trondheim. Siden det kun er Dokkhuset igjen på Solsiden var det naturlig for oss å trekke oss videre. Konferansedelen skal fortsatt være på Brattøra med hotellet og Rockheim da det fungerer kjempebra, sier Bendixvold-Ryjord.

Trondheim Calling vil fortsette å slippe artister fram mot festivalen 1-3 februar 2018. Det er bare norske artister på festivalen som vil promotere nye norske artister.

 

 

Forrige artikkelRådhuset helt åpent for journalister igjen
Neste artikkelFRP-Siverts skattekutt vil gi millionbesparelse for familieselskapet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here