Hkeem kommer tilbake på nyåret. 

For 8.gang arrangeres Trondheim Calling, med totalt over 100 konserter på 15 ulike scener i Trondheim sentrum, 1.-3. februar. I løpet av høsten har Trondheim Calling så langt sluppet 59 artister og bestillingsverk til programmet. I dag kom seks nye navn, og det ventes fortsatt flere.

Dagens artistslipp representerer ny hiphop og urban, som de siste årene har dominert norsk musikk. Flere av artistene har, til tross for sine ferske karrierer, produsert monsterhits med svimlende streaming-tall, skriver Trondheim Calling i en pressemelding.

Dette er også artister man garantert får høre mye fra i løpet av de kommende årene. De følgende er:

  1. Hkeem (Oslo)
  2. Linda Vidala (Oslo)
  3. Emir (Bergen)
  4. Jimi Somewhere (Drammen)
  5. Conz (Oslo) 
  6. DJ&DRUMS (Oslo)

– Norsk hiphop og urban har de siste årene opplevd en enorm økning i popularitet, og den brede variasjonen vi ser innenfor sjangeren i dag vitner om at den nye generasjonen ikke er redd for å tråkke sine egne stier. I dagens slipp har vi rap på norsk, rap på engelsk, en av landets sterkeste kvinnelige rappere, Linda Vidala, drømmende R&B fra purunge Jimi Somewhere – og til slutt god gammaldags Turntableism feat. progmetal-trommis, sier bookingsjef Markus Sletten.

Forrige artikkel– Eg trur eg har eit delvis trøndersk hjarte
Neste artikkelDette bør du sjekke i dag