11 nye artistnavn ble i dag bekreftet til musikkfestivalen i februar. 

I en pressemelding fra Trondheim Calling, skriver de at har vokst til å bli den største musikkfestivalen i vinterhalvåret i Midt-Norge, med over 8000 publikum på festivalen i 2017.

Festivalen har så langt sluppet 40 artister til programmet, blant annet 22 demoartister der flere spiller sin første konsert og noen er mer etablerte artister – som Billie Van, Sol Heilo, Woodland, Ondt Blod og Silja Sol.

– Vi er veldig fornøyd med hvordan programmet har formet seg og dagens artistslipp kunne nesten vært en festival-linup i seg selv. Gundelach, Farao og Sløtface har etablert seg som noen av Norges viktigste nye artister og er nå klare for å ta steget videre opp som headlinere på plakaten. På den andre siden av skalaen finner vi Posterboys, Jadudah og Simen Mitlid som i løpet av sine korte karrierer har pådratt seg mye oppmerksomhet og enormt gode kritikker for sine singler og konserter, sier bookingsjef Markus Sletten i pressemeldingen.

De nye artistene er:
Gundelach
(Oslo), Sløtface (Stavanger), Farao (Fagernes), The Switch (Oslo),
Sandra Kolstad (Oslo), Jadudah (Tromsø), Bendik Brænne (Oslo),
Misty Coast (Bergen), I am K (Kristiansand), Simen Mitlid (Os/Oslo) og
Posterboys (Oslo).

 

Fredag 17. november blir det også konsert på Byscenen med et utvalg av neste års deltakere. Du kan lese mer om bandene på Trondheim Callings nettsider.

 

Les mer: Ni nye Trondheimsband klare for festival

Forrige artikkelAdresseavisen felt i PFU
Neste artikkelNok en overtidsnedtur for Rosenborg