Ekstrakonsert med de tyske pyroheltene i Granåsen i juli. Første konsert med metalbandet ble utsolgt på rekordtid

Konserten med Rammstein i Granåsen 26. juli ble utsolgt på én time og etterspørselen har vært enorm skriver arrangøren Livesentralen i en pressemelding. Nå kan de annonsere en ny megakonsert kvelden etter.

– Rammstein-fans har kontinuerlig etterspurt flere billetter til konserten i Trondheim og responsen fra fans og media etter konserten i Oslo i august i år har vært enorm. Vi har virkelig jobbet hardt for å få dette til og det er utrolig at det skjer! To stadionkonserter etter hverandre, med det største rockebandet og det villeste showet i verden, sier Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live.

 

Rammstein stiller med litt av hvert på scenen. Foto: Jens Koch

Sekserne trillet
Rammstein inntok Ullevaal Stadion i august. 30.000 publikummere fikk med seg den spektakulære konserten med tysk industrimetal og et sceneshow som er legendarisk.

Sekserne florerte på anmelder-terningene:

«Det er vanskelig å forestille seg at en hardrockkonsert kan bli stort mer velregissert – eller bedre – enn dette. Måtte disse gærne tyskerne holde på i 25 år til. Minst.» – VG, 6/6

«Kombinasjonen av teater og stor musikk blir ikke gjort bedre enn når Rammstein treffer.» – Aftenposten, 6/6

«Showet de leverte på Ullevaal i kveld var uangripelig perfeksjonert. Velsmurt, velregissert og helt toskete underholdende.» – Dagbladet, 6/6

Billetter til konserten i Granåsen 27. juli 2020 legges ut førstkommende fredag klokken 10 her.

Det blir masse pyro i Granåsen neste år. Foto Jens Koch

 

Forrige artikkelRosenborg til Europa, Ranheim ned
Neste artikkelEggen reddet serieledelsen etter jojo-kamp