I helgen arrangerer Kanalbruket den populære retro-, antikk- og samlemessen i Trondheim Spektrum.

Retrohelgen har blitt arrangert flere ganger på Øya, og folk i alle aldre strømmer til for å finne skatter fra fortiden.

– Vi har hatt alt fra 800 til 2000 besøkende på messene, forteller Wenche Hellum fra Kanalbruket, og legger til at det har blitt veldig populært de siste årene.

– Det er vanskelig å si hvor mange vi forventer nå, men vi håper like mange som før finner veien. Det kommer også an på årstid og hvordan været er såklart, sier hun.

Retro og antikk er mer populært enn noen gang. foto: Kanalbruket

Attraktivt med retro
Hallen fylles av antikviteter, retrogjenstander og unike samleobjekter. Som tidligere vil det være et godt utvalg av varer og i følge arrangøren kan besøkende finne småmøbler, keramikk, teknisk, mynter, våpen, postkort, glass, porselen, og mye mer.

Vi fyller den avdelingen vi pleier å ha og det er stor bredde i utvalget, vi har mye bra, forteller Wenche.

Hva ser folk etter på messene?

– Det folk ser etter endrer seg med hvilke ting som er populært. Akkurat nå er det ting fra midten av forrige århundre mange vil ha.

Samarbeider om parkeringssituasjonen
– Vi prøver å tilrettelegge best mulig og har et godt samarbeid med Spektrum om det. Vi skal prøve å få plassert de som kommer med bil, men samtidig oppfordrer vi jo folk til å kjøre sammen og kanskje bruke kollektivtransport.

På grunn av byggingen av den nye Nidarøhallen vil ikke parkeringen være fullt så romslig som tidligere. Men arrangøren håper likevel folk finner en løsning og tar turen.

– Vi skal nok få det til, avslutter Wenche.

Dørene åpner lørdag klokka 10.00 og varer til 17.00. Søndag fra 11.00-16.00.

 

Forrige artikkel– Nå håper vi klatringen har startet
Neste artikkelVil bruke smart teknologi i gamle hus

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here