Nidarosa tok temperaturen på Solsiden, hvor det foreløpig var stille før stormen.

Les mer: Spår rekord for norsk Black Friday

På Solsiden kjøpesenter var det forholdsvis rolig på morgenen og ikke store køene, slik man kanskje ser for seg på en dag som Black Friday. En av butikkeierne kunne fortelle om en rolig start på salgsdagen. Derimot er det mange som har bestilt varer på nettet for å senere henter de i butikken.

Rolig start på Solsiden Kjøpesenter i dag. foto: Nidarosa

– Det har vært mye handel på nett, så det merker vi godt i butikken. Vi er også et typisk ettermiddags-senter så det er vanlig at det er såpass rolig på morgenen. Vi forventer nok at det blir mer trykk utover ettermiddagen, sier en butikkansatt og kan fortelle at i deres butikk på Stjørdal, har det vært større pågang og noen varer ble utsolgt få timer etter åpning.

Kenneth Helgesen ved Hank Sport på Portalen. Foto: Nidarosa, Tone S.

Portalen holdt ordinær åpningstid i dag, i motsetning til mange av de større kjøpesentrene. Kenneth Helgesen hos Hank Sport forteller at det var stort trykk første timen, og roligere midt på dagen, men de forventer større pågang og høyt trykk senere i dag.

– Vi har forberedt oss godt og drev på i hele går. Så det blir spennende å se hvordan dagen blir. Det har vært overraskende stor etterspørsel på sykler, årstiden tatt i betraktning. Ellers går det mye i varme, vind- og vanntette klær, egentlig litt av alt, forteller Helgesen.

 

Les mer: Flere mottiltak på Black Friday 

Forrige artikkelPent helgevær men lite snø i sikte
Neste artikkelVil ha grønt-områder i Midtbyen