Tirhas Tekle Kiflay ble funnet død 7. april i Trolla. Tips rundt bil gjelder særlig strekningene Flatåsen-Byneset-Trolla. Samt Flatåsen- Stjørdal- Storlien

Tirhas Tekle Kiflay (33) ble funnet død i Trolla på tirsdag. Foto: Politiet/privat.

Tirsdag ble firebarnsmoren Tirhas Tekle Kiflay (33) funnet død i Trolla. I etterkant har politiet siktet hennes ektemann for drap. Han erkjenner ikke straffeskyld. Nå rett før helgen ble ektemannen varetektsfengslet for fire uker.

Politiet venter fortsatt på svar på tekniske undersøkelser. På spørsmål fra Nidarosa om når omtrent de vil foreligge svarer politiadvokat Bente Bøklepp:

– Det blir på ulike tidspunkt alt etter som hvilken undersøkelse som skal gjøres.

VH-registrert Mitsubishi Outlander
I en video Politiet i Trondheim la ut på Facebook i dag fortalte de at familien har en VH-registrert Mitsubishi Outlander, 2010-årsmodell. Det er denne bilen politiet ønsker tips om i perioden fredag 27. mars til tirsdag 7. april.

– Politiet er interessert i alle opplysninger knyttet til denne bilen i aktuell periode, og da særlig i området Flatåsen, Byneset og Trolla, sier politiadvokat Bente Bøklepp.

Bilen politiet ønsker opplysninger om. Foto: Politiet

– Det er flere opplysninger i saken som tyder på at avdøde ikke har vært i live etter lørdag 28. mars. Politiet ble kontaktet av Tirhas sin ektemann første gang tirsdag 31. mars, sier politioverbetjent John Ola Volden.

Også strekningen Flatåsen- Storlien
I videoen forteller Volden at siktede har forklart i avhør at han dro på en tur fra Flatåsen til Storlien på formiddagen 28. mars.

Politioverbetjent John Ola Volden. Foto: Skjermdump fra video

Politiet er interessert i opplysninger om noen denne dagen har sett bilen, siktede eller gjenstander som normalt ikke hører til på rasteplasser eller langs veiene. Strekningen dette gjelder er fra Flatåsen, gamle E6 via Hommelvik til Stjørdal og videre til svenskegrensa og Storlien.

– Forøvrig er vi interessert i alle opplysninger fra publikum angående saken. Det gjelder personer, gjenstander, bevegelser og bil i perioden 27. mars til 8. april. Og spesielt til steder som allerede er nevnt, sier politioverbetjent John Ola Volden.

Tips kan gis til politiets tipstelefon på 73 48 95 00.

 

Forrige artikkelBarnehagene åpner 20. april. Småskolen uken etter
Neste artikkelGodvær på vei