Den endelige summen for årets P3-aksjon ble på over 6 millioner kroner. TV- aksjonen på søndag viste minst like stor giverglede, men Trondheim ga mindre i år og ble nummer 285 på den nasjonale rangeringen i giverstafetten.

Den 100 timer lange radiosendingen blir bare mer og mer populær, og årets engasjement har tydelig vært stort. Med et resultat på hele 6.265.569 kroner slo dermed radioaksjonen fjorårets  rekord som var 5.575.831 kroner.

Programledergjengen har i løpet av maratonsendingen tatt flere merkverdige utfordringer på strak arm, som lytterne har stemt fram og dermed bragt inn penger. I tillegg har det vært flere artister som har spilt live på Solsiden.

Årets innslamlingsaksjon gikk til UNICEF og pengene skal gå målrettet til arbeidet med utdanning for barn i krigsherjede land.

I forbindelse med Tv- sendingen ble det i løpet av søndagen samlet inn litt over 8 millioner kroner i Trondheim, av totalt 218 586 896 kroner på landsbasis, melder NRK. Dette tilsvarer ca 42 kroner per innbygger, det vil si litt over landsgjennomsnittet. Dette er likevel mindre enn ved fjorårets aksjon, da gjennomsnittet var på 46 kroner per innbygger.

Se flere bilder fra P3aksjonen her.

Her kan du se videointervjuet med Tuva Fellman og Vida Lill Berge fra fredag.

Forrige artikkelSeriegull nr. 25 nesten landet
Neste artikkel– Ville gitt tiggerne hus

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here