Idrettsgalla 2021 blir i Trondheim Spektrum om ett år. Er den største live TV-produksjonen som NRK årlig gjennomfører. Vil bli den største gjennom tidene

Kjell Bjarne Helland. Foto: Eva Annie Svendsen

Det var organisasjonssjef Kjell Bjarne Helland i Trøndelag idrettskrets som slapp gladnyheten om at idrettens store festkveld kommer til Trondheim 9. januar neste år. Til Nidarosa forteller han at de har stipulert at det kan bli plass til 6.000 tilskuere. Det er nesten en dobling av det som det var plass til i Hamar i år.

Ildsjeler og mange sidearrangementer
Kjell Bjarne Helland forteller videre at det blir mange sidearrangementer, og også mulig at NRK Sporten sin Superlørdag blir lagt i forbindelse med gallaen.

Han viser også til at  Trøndelag idrettskrets har som stort fokus på det de mener er de viktigste ressursene i idretten, ildsjelene og frivilligheten. De 38 ildsjelene (en fra hver kommune i Trøndelag) som vil bli offentliggjort på Idrettens Hederskveld i oktober 2020, ønsker de også skal ha en rolle ved neste års Idrettsgalla, forteller Helland.

De fem ildsjel-finalistene ved årets Idrettsgalla. Foto: Kjell Bjarne Helland.

Årets Idrettsgalla hadde nesten en million seere på NRK. I forhold til de som vil være tilstede i Spektrum så har idrettskretsen ønske om å begynne billettsalget i løpet av 1. kvartal i år.

Forrige artikkelGodt nytt år Trondheim!
Neste artikkelSagosen får frysninger av EM på hjemmebane