Ikke vært så få som har testet positivt i Trondheim siden testingen begynte i starten av mars

I dag kom de siste tallene for Korona-testing fra fredag til søndag i pinsehelgen. De viser at en mann i 20-årene har fått påvist smitte (link trondheim.kommune.no). Det ble totalt tatt 158 tester.

Nidarosa har gått gjennom smittetallene for Trondheim de siste to uker. De viser at det kun har vært seks som har fått påvist Korona-smitte de siste to uker i Trondheim. Dette av 1336 tester, noe som gjør at kun 0,45 % av testene har vært positive.

Av 1336 tester i Trondheim de siste to ukene har kun seks vært positive.

Ikke vært færre nye smittede siden Korona kom
Siden Korona-testingen startet i begynnelsen av mars har det ikke vært så få som har fått påvist smitte i Trondheim. Det startet den 5. mars da en person fikk påvist smitte. Fra da fikk hele 28 personer påvist smitte den første uken. Dette økte fram til 24. mars som er dagen med flest påvist nye smittede. Da fikk hele 19 personer positive Korona-tester.

I etterkant var det høye smittetall før de gikk ned i starten av april. Så kom en ny periode med mange smittede i slutten av april til starten av mai. Men nå er altså antallet nye med påvist Korona smitte kraftig på vei ned. Det samme er tilfelle nasjonalt.

Forrige artikkelRosenborg spiller treningskamp lørdag
Neste artikkelRosenborg vil ha så mange tilskuere som mulig