Fikk utmerkelsen etter knappe 10 måneders drift. Credo og Fagn beholdt også sin stjerne

Det var knyttet stor spenning til hvem som ville få og beholde sine stjerner på den nordiske Michelin-utdelingen i Olavshallen. Å få stjerne i guiden er et kvalitetsstempel som mange restauranter jobber mot og som sikrer fulle ordrebøker. Etter at Credo og Fagn ble de første restaurantene fra Trondheim med hver sin stjerne i fjor kronet Speilsalen byens Michelin-hattrick i ettermiddag.

Hyllet datteren
Sjefskokk Christopher Davidsen i Speilsalen ble kåret til sølvvinner i den prestisjefylte konkurransen Bocuse d’Or i Lyon i 2017. Han var overveldet etter at han nå også klarte å få en Michelin-stjerne til restauranten på Britannia hotell. Etter å ha brukt noen engelske banneord for å beskrive hvor godt det var å få utmerkelsen fortsatte han:

– Åh fantastisk. Vi har hatt åpent i omtrent ti måneder, og vi snakket om at vi kanskje om tre år ville få den ene stjernen. Og så allerede nå. Jeg er så stolt av hotellet, teamet, manageren, eieren og familien. Og spesielt til min datter som er hjemme hver natt og venter på meg. Så dette er for dem.

Ekstra imponerende er Christopher Davidsen sine kokkeprestasjoner etter at han tidligere åpenhjertig har fortalt om sin vanskelige barndom (link dagbladet.no).

Credo og Fagn beholdt også sin Michelin-stjerne. Med byens tredje Michelin-restaurant på ett år forsterkes Trondheims posisjon som fremadstormende gourmetby.

 

 

Forrige artikkelKoteng gjenvalgt
Neste artikkelFørste Korona-smitte påvist i Trondheim