SAS øker nå kapasiteten og utvider tilbudet for reisende neste sommer. For trøndere vil det blant annet bety flere direkteavganger til København og Kristiansand. Split i Kroatia blir den nye direkteruten til utlandet. 

– SAS fortsetter å styrke tilbudet til fritidsdestinasjoner i sommerhalvåret. I tillegg til en rekke spennende nyheter så fortsetter vi å øke på våre mest populære destinasjoner, skriver de i en pressemelding.

De forøvrige endringene er Trondheim-København som øker fra to til tre avganger i uken, mens Trondheim-Kristiansand får direkterute fra mars av med to ukentlige avganger, torsdag og søndag. Ruten fra Værnes til Split får to avganger i uken, tirsdag og fredag.

SAS satser fullt på sommeren 2018. foto: Wikimedia Commons

I en pressemelding fra Avinor, melder de at flytrafikken økte i september måned, med 2,6 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. I Trondheim var det derimot en nedgang på 0,7 prosent.

I følge pressemeldingen fra SAS, er det etterspørselen etter Kroatia-reiser som gjør at de fortsetter å øke antallet flyseter med 60.000 sammenliknet med forrige år. Totalt har SAS økt med 330.000 flyseter siden 2010.

Om Split blir et populært reisemål for ferierende trøndere neste år gjenstår å se.

 

Forrige artikkel– Ville gitt tiggerne hus
Neste artikkelEt tilbakeslag for Trondheimsfotballen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here