Charlottenlund og Melhus/Gimse best med lag både til G16 og G18. Kolstad også i G18

I helga ble siste runde i Lærøy- (G18) og Bring-serien (G16) spilt. I G18 kvalifiserte Charlottenlund, Melhus/Gimse og Kolstad seg til sluttspillet. Det består av åtte lag, og vinneren er norgesmester. Med tre lag fra Trondheim og omegn er man den klart beste regionen i G18 i år.

Charlottenlund beste klubb, også kvalifisert i J18
I G16 kvalifiserte Charlottenlund og Melhus/Gimse seg til sluttspillet for gutter. Her er det 12 lag som kjemper om å bli norgesmester. Tittelforsvarer er Melhus/Gimse som noe overraskende vant i fjor.

På jentesiden har ikke Trondheim og omegn like stor dominans. I J16 var det kun Strindheim som kvalifiserte seg til sluttspillet. Mens i J18 klarte både Charlottenlund og Byåsen å spille seg til finalerunden.

Charlottenlund har dermed lag til NM-sluttspillene i tre klasser. Dette er imponerende av klubben der Sander Sagosen kom fra. Han ble kåret til verdens beste mannlige håndballspiller i fjor.

Sluttspillet for Lærøyserien (G/J 18) arrangeres i Drammenshallen 5.-7. april. For Bringserien er det samme helg.

 

Forrige artikkelKontrollkomiteens nestleder Ellen Reitan (AP) skal være utspørrer i Grønn Strek-høringen. Vil ikke svare på spørsmål selv
Neste artikkelGrønn Strek-høringen: Skjøtskift møter likevel, Rune Olsø kommer ikke