Rosenborg har fortsatt mulighet til å gå videre i Europaligaen. Poeng hjemme mot Zenit St. Petersburg om to uker er nøkkelen. 

På tross av at det ble tabbenes aften i går fikk Rosenborg
3-1 målet til slutt mot Zenit St. Petersburg. Et viktig mål for Rosenborg for å kjenne at det er muligheter for poeng mot Zenit som gjester Lerkendal om 14 dager. En kamp der Rosenborg mest sannsynlig må ha poeng om man skal ha sjanse til å gå videre.

Poeng eller forsvinn
Rosenborg har hittil tre poeng, mens Real Sociedad med 6-0 seieren mot Vardar borte i går kveld har seks poeng. Og det er rimelig sannsynlig at Sociedad slår Vardar i returmøtet om 2 uker.

Gruppen etter 3. kamp. Foto: Skjermdump www.UEFA.com

Uten poeng mot Zenit hjemme vil da selv ikke to seire for Rosenborg mot Real Sociedad hjemme og Vardar borte i de to siste kampene mest sannsynlig ikke holde for å få 2. plassen i gruppa. Dette da Real Sociedad har en overlegen målforskjell samt innbyrdes har 4-0 fra første møte med Rosenborg.

Et fullsatt Lerkendal mot Zenit om to uker kan bli den 12. mannen i jakten på poeng. Foto: Snorre Vikdal.

Zenit St. Petersburg virker å ha god kontroll på 1. plassen etter tre strake seirer og ni poeng. Vardar er sist med null poeng etter nok et stortap i går kveld.

Forrige artikkelTabbenes aften i Russland
Neste artikkelNi nye Trondheimsband klare for festival

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here