Med Byåsens storseier 34-15 mot Glassverket i går kveld håper hovedtrener Roger Kvannli at de skal forlate bunnstriden i eliteserien

Byåsen ledet 17-12 til pause etter det som hovedtrener Roger Kvannli karakteriserer som en helt grei førsteomgang. Han framhever Ida Hernes som deres beste i 1. omgang.

Trener Roger Kvannli håper Byåsen nå har startet klatringen på tabellen. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto.

Tonje Lerstad med 86 % i redningsprosent i 2. omgang
I 2. omgang satte Byåsen opp tempoet og slapp inn kun tre mål. Keeper Tonje Lerstad ble kåret til Byåsens beste spiller.

– Tonje stod veldig bra på de 21-22 skuddene som gikk forbi i 2. omgang. Hun hadde hele 86 % i redningsprosent, sier Roger Kvannli.

Tonje Lerstad hadde en redningsprosent på 86 % i 2. omgang, og ble kåret til Byåsens beste. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Kvannli forteller også at deres 6-0 forsvar sitter bedre.

– Det klaffet bedre med støtingen, og at man faktisk lager frikast og taklet de hele tiden. Dette kontra å bare møte de uten å gjøre noe. Det er sånne ting vi fikk til i går, sier Kvannli.

Kvannli sier også at det var gledelig at Silje Waade er på vei fram etter å ha slitt en del. Han synes også de nye som fikk slippe til i 2. omgang spilte bra både framover og bakover.

Klatringen startet, målet er medalje

Dere ligger på Kvallikplass, det har dere vel ikke tenkt?

– Nå håper vi klatringen har startet. Ambisjonen er medalje. Men det er bare to seriekamper før jul pluss to europacup kamper. Det er en lang VM-pause pga landslaget.

– Men det er bare seks poeng opp til medaljeplass, og det er ikke umulig når alle slår alle, sier Roger Kvannli.

Det gir masse muligheter til å trene godt?

– For oss passer det bra, for det er kun to som er aktuelle til landslaget: Silje Waade og Marit Røsberg Jacobsen. Så vi har sjansen til å trene godt fram mot jul.

Marit Røsberg Jacobsen er aktuell for landslaget. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
Forrige artikkelFærre nye boliger selges i Trondheim
Neste artikkelRetrohelg på Øya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here