Rosenborgs 3-0 seier mot Brann i Bergen gjør at kun en total kollaps kan hindre seriegull nr. 25.

To mål av Nicklas Bendtner og et av Milan Jevtovic sikret tre nye poeng for Rosenborg i går kveld. Med seieren trenger Rosenborg kun en seier til for å være helt sikker på seriegull nr. 25. Molde er 10 poeng bak på 2. plass, og det er kun fire kamper igjen å spille.

To Bendtner-mål
Førstemålet kom i det 54. minutt etter et skudd fra Mike Jensen som Bendtner likevel klarte å få med seg på strålende vis. Og fra skrått hold satte han den sikkert inn.

Nicklas Bendtner til 1-0 i Bergen. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Andremålet i det 58. minutt var soleklar offside. Men Bendtner ble ikke avvinket, og kunne alene med keeper sette flikken fra Pål Andre Helland i mål.

Klar offside på Nicklas Bendtner på 2-0, men når dommeren ikke blåste satte Bendtner ballen sikkert ned i høyre hjørne for keeper. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Fortsatt mulig å gå videre fra gruppa

Milan til 3-0 og kun en seier fra seriegull nr. 25
Milan Jevtović satte inn 3-0 i det 89. minutt. Han fikk gå helt alene da gode løp rundt han skapte rom, og skuddet fra 20 meter var mer enn godt nok til å gi Rosenborg en sikker seier.

Milan Jevtović scoret 3-0 på et skudd fra 16. meter mot Brann. Denne gangen var det med høyre fot, og ikke venstre som her i cupkampen mot Vålerenga. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Når Rosenborg nå leder serien med 10 poeng, og også har 23 plussmål mer enn Molde, er det ikke sikkert Rosenborg trenger noen seier på de fire siste kampene. Men trener Kåre Ingebrigtsen og Rosenborg-spillerne vil nok avgjøre dette på egenhånd. Da vil man kunne konsentrere seg om de tre viktige kampene som gjenstår i gruppespillet i Europaligaen.

Så mye tyder på at seriegull nr. 25 allerede vil sikres på Lerkendal førstkommende søndag mot Stabæk.