RBK-trener Kåre Ingebrigtsen gleder seg til å spille og møte 4-3-3 i Amsterdam torsdag. Ajax var en stor inspirasjon for Nils Arne Eggens spillfilosofi i Rosenborg sier Ingebrigtsen.

 

Ajax var stor inspirasjonskilde for Nils Arne
Vi kommer til å forsøke å spille 4-3-3 i Amsterdam, men vil selvsagt i perioder måtte spille 4-5-1 når vi må forsvare oss, sier Ingebrigtsen. Det samme regner jeg Ajax også vil gjøre og det blir interessant å møte et lag som spiller som oss. Ajax med sin 4-3-3 har vært en stor inspirasjon for Nils Arne Eggen når han laget sin spillfilosofi i Rosenborg, så det blir en kamp med mange poenger for oss sier Ingebrigtsen.

Ajax tidlig i sesong, gir RBK-fordel

-Ajax startet seriesesongen sin sist helg med tap 2-1 borte mot Herakles. Dere slo Molde 2-1 borte, hvordan vurderer du sist helgs kamper?

 – Det er en fordel at Ajax først startet sin seriesesong sist helg, mens vi er kommet over halvveis. Dette håper vi gir oss en fordel som vi vil utnytte. Med Moldeseieren sist helg har vi selvtilliten med oss, mens Ajax startet med tap, men det er et sterkt lag vi møter og det blir ingen enkel kamp sier Ingebrigtsen.   

Tore Reginiussen ikke klar

Tore Reginiussen på tirsdagens trening. Foto: Snorre Vikdal
Tore Reginiussen på tirsdagens trening. Foto: Snorre Vikdal

Det har vært håp om at forsvarsbauta Tore Reginiussen skulle bli klar til bortekampen mot Ajax, men trener Kåre Ingebrigtsen bekreftet at kampen mest sannsynlig kommer for tidlig. Reginiussen trente med ball og lett spurt, men deltok ikke i spillsekvensene på siste treningen på Lerkendal tirsdag. Men det er håp om at Reginiussen kan rekke returkampen på Lerkendal torsdag 24. august.

Rosenborg stengte første del av treningen. Foto: Snorre Vikdal
Rosenborg stengte første del av treningen. Foto: Snorre Vikdal

Rosenborg stengte trening

Rosenborg valgte å stenge første del av treningen tirsdag.

– Valgte dere å stenge første del av treningen for å trene dødballtrekk?

– Nei, vi trente ikke spesielt på dødball. Men i dag kan alt vi gjør på trening legges ut på internett om treningen er åpen. Vi ønsker å holde noen ting hemmelig før vi møter Ajax avslutter Kåre Ingebrigtsen.

Ajax- Rosenborg spilles torsdag 17/8 kl 20.45 og vises på tv-kanalen MAX.
Det er siste kvalifiseringsrunde for å komme inn i gruppespillet i Europa League.

Neste artikkelFortsatt Pstereo-billetter igjen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here