Rosenborg starter eliteserien 2020 med Brann hjemme. Så Molde i andre kamp på Lerkendal

I dag ble terminlisten for eliteserien 2020 sluppet. Rosenborg starter med Brann på Lerkendal søndag 5. april. Så følger en bortekamp mot Haugesund helga etter. Så kommer Rosenborgs største rivaler Molde på Trondheims-besøk lørdag 18. april.

Rosenborg har tidligere kunnet juble etter kamper mot Brann. Her fra 2017 i Bergen. Det kan skje igjen allerede i 1. serierunde neste år. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Kristiansund 16. mai
I fjerde runde blir det reise til Skien mot Odd, og så er det Valerenga på Lerkendal onsdag 29/4. Tre store oppgjør venter altså på Lerkendal i april 2020. Rosenborg får også som vanlig hjemmekamp 16. mai. Det blir mot nordmøringene fra Kristiansund.

Det blir en EM-pause i tre uker i juni, og serien avsluttes 28. november med bortekamp mot Sarpsborg 08. En annen bortekamp av stor interesse for mange er mot erkerival Molde. Den er satt opp lørdag 26. september.

Her finner du hele terminlisten (link fotball.no).

Rosenborg ble seriemester både i 2015, 2016, 2017 og 2018. Med totalt 26 seriegull er RBK klart mestvinnende klubb. Men i år ble det en litt skuffende bronse. Nye muligheter i 2020. Foto Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Les også: Rosenborg til Europa, Ranheim ned

Koteng vrakes som styreleder

 

 

Forrige artikkelVrakes som styreleder
Neste artikkelSola snur i natt